در جریان تولید آب قلیایی، یون هیدروکسید با بار منفی ایجاد می شود که به سبب آن، نسبت میان یون های اکسید کننده به یون های احیاکننده یا همان ORP (oxidation reduction potential) کاهش می یابد. ORP، متغیر پتانسیل اکسایش به احیا است که با واحد میلی ولت آنرا نشان می دهند. هرچه ماده غذایی ORP کمتری داشته باشد، دهنده الکترون بوده و خاصیت احیا کنندگی بیشتری دارد. در نتیجه رادیکال های آزاد را غیر فعال می کند، جلوی اکسیداسیون را گرفته و ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. آب های معمولی لوله کشی دارای ORP طبیعی بالا، حدود 200+ تا400+mv هستند.
بطریهای آب آشامیدنی قلیایی هم دارای سطح 400+mv هستند. آب های یونیزه قلیایی به دلیل قدرت احیا کنندگی بالا دارای سطح منفی ORPبوده و درواقع آنتی اکسیدان می باشند. یک لیوان آب یونیزه قلیایی 4 برابر یک ماهی قزل آلا آنتی اکسیدان دارد که از اکسید شدن LDL و کلسترول جلوگیری کرده و فرایند اکسیداسیون را در بدن کاهش می دهد.
می توان گفت آب قلیایی با خنثی کردن رادیکال های آزاد و کنترل اکسیداسیون در بدن، آنتی اکسیدانی در دسترس است. امروزه که سلول های بدن انسان در اثر تغذیه نامناسب، آلودگی هوا و تماس با اشعه های مختلف، بسیار نیازمند به آنتی اکسیدان می باشند. و چه بهتر از اینکه آنتی اکسیدان را مثل آب خوردن به بدن خود برسانیم.
سرطان ها عمدتا براثر فعل و انفعالات داخل سلولی تحت تاثیر عوامل مخرب رادیکالهای آزاد. املاح مخرب. کلر. نیترات و عوامل ژنتیکی فعال شده بوجود می آیند. آب قلیایی به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی واکنش وارونه ایجاد می کند به این ترتیب که جلوی تخریب سلولی را می گیرد و PH مورد نیاز سلول های سرطانی را از آنها گرفته و مانع از رشد سریع آنها می شود.
تحقیقات اخیر در معتبرترین مجله کبدشناسی Hepatology نشان می دهد که آب قلیایی از وقوع کبد چرب غیر الکلی و حتی پیشروی سرطان کبد جلوگیری می کند.
تاثیر 8 هفته استفاده آب قلیایی بر روی موشهای مبتلا به سرطان کبد نشان داد که میزان آنزیم های کبدی کاهش یافته و حتی سایز غده سرطانی نیز کوچکتر شده است.
کبد یک بافت متابولیزه کننده است و به عنوان یک کارخانه شکست مواد غذایی نیاز به محیطی دارد که بتواند مانع از اضافه شدن املاح و ترکیبات چربی به عنوان بافت در درون خود گردد و در شکسته شدن این ترکیبات آنزیم های کبد نیاز به محیطی غیر اسیدی دارند.
فعالیت آنزیم های حیاتی کبد در محیط های قلیایی افزایش پیدا کرده و باعث کارکرد بهتر این عضو در دستگاه گوارش می گردد و مانع از آسیب رساندن به این بافت و آنزیم هایش می شود. بیماری کبد چرب در محیط اسیدی رخ میدهد ولی در محیط قلیایی به دلیل کارکرد خوب و به موقع آنزیم های کبد چربی کمتر ذخیره می شود و لازم به ذکر است که آب قلیایی در بهبود سریع این بیماری بسیار موثر است و به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی آب قلیایی از پیری زودرس و آسیب ویروس ها و باکتری ها به سلولهای کبد جلوگیری کرده و باعث سالم ماندن سلولهای آن می گردد.
آب قلیایی لوکساب، حاصل پروسه یونیزاسیون آب آشامیدنی بوده که نتیجه آن کاهش ترکیبات مضر برای بدن نظیر نیترات، نیتریت، سولفات، کلرور و فات سنگین بوده و در مقابل آن املاح معدنی مفید و مورد نیاز بدن را که در عین حال باعث بهبود کیفیت آب می شوند، مانند کلسیم، منیزیم را افزایش می دهد.
آب قلیایی به دلیل تغییر ساختاری مولکول آب، جذب بالاتری در بدن دارد که نتیجه آن آبرسانی و اکسیژن رسانی بیشترمی باشد.
آب قلیایی به دلیل حذف یا کاهش قابل توجه آنیون ها، بسیار سبک و گوارا بوده که از نوشیدن آن لذت خواهید برد.
شرکت خوش نوشان مشرق زمین، در منطقه خوش آب و هوای استان گلستان در دامنه کوه های البرز و نزدیک به ارتفاعات شاهکوه قرار گرفته است. آب مورد نیاز خود را از اعماق سفره های زیر زمینی تامین می نماید. قرار گرفتن شرکت در چنین منطقه بکر و کوهپایه ای باعث شده که محصول تولیدی با کیفیت بالا، حداقل نیترات و بدون نیتریت عرضه شود.برای ارتباط با ما می توانید به آدرس سایت شرکت به نشانی waterlife.ir مراجعه کنید.
شرکت خوش نوشان مشرق زمین لیست قیمت آب آشامیدنی های خود را بروز کرده است برای اطلاع از جدیدترین قیمتآب آشامیدنی جدید ایرانی با ما تماس بگیرید
درباره این سایت